Susu maia i Yancheng Tianer

E fa'afefea ona aveese e le ea fa'amago le susū mai le ea fa'amalosi?

Air dryers o meafaigaluega taua i pisinisi eseese, aemaise lava i talosaga e faʻaogaina ai le ea faʻapipiʻi. O nei masini e faia se sao taua i le aveesea o le susu mai le ea oomi, faʻamautinoa o loʻo tumau pea le ea ma saʻoloto mai mea leaga. I totonu o Saina, o mea faʻagogo ea tuʻufaʻatasia ma faʻamago ea adsorption o ni filifiliga lauiloa mo pisinisi o loʻo vaʻavaʻai e faatumauina le lelei o latou ea faʻapipiʻi. O le malamalama i le fa'agasologa o le auala e aveese ai e le fa'amago ea le susū mai le ea fa'apipi'i e taua tele mo pisinisi o lo'o va'ava'ai e teu fa'afaigaluega i masini fa'amago ea maualuga.

O se tasi o ituaiga sili ona taatele o faʻamago ea o le adsorption air dryer, lea e faʻaaogaina lautele i nofoaga tau pisinisi. O nei mea fa'agogo ea e galue e ala i le fa'aogaina o se mea fa'amamago, e pei o le silica gel po'o le alumina fa'agaoioia, e fa'afefe ai le susu mai le ea fa'amalosi. O le fa'agasologa e amata i le ea fa'amalosi e ulu atu i le mea fa'agogo ma ui atu i totonu o se moega o mea fa'amamago. A'o fealua'i le ea i totonu o le moega fa'amago, o le susū i le ea e fa'afefeteina e le desiccant, ma tu'u ai le ea mago ma saoloto mai le susu.

O le isi ituaiga o faʻamago ea e masani ona faʻaaogaina i Saina o le faʻamago ea tuʻufaʻatasia, lea e tuʻufaʻatasia ai galuega a faʻamago faʻamago ma adsorption e ausia ai le faʻaogaina lelei o le susu. E fa'aogaina e nei mea fa'agogo ea se tu'ufa'atasiga o faiga fa'amalulu ma fa'aulu e aveese ai le susū mai le ea fa'amalosi. O le ea compressed muamua e ui atu i totonu o se mea faʻagogo faʻamago, lea e faʻamalo ai i se vevela e mafua ai le susu o le ea e faʻafefe. Ona aveese lea o le susū fa'afefete mai le ea, ae fa'amamago se vaega. O le ea fa'amago fa'amamago ona ulu atu lea i totonu o le adsorption dryer, lea o lo'o totoe ai le susu o lo'o fa'apipi'iina e le mea fa'amamago, ma maua ai le ea mago atoatoa.

A oʻo mai i le tau o masini faʻagogo ea i Saina, e taua le mafaufau i manaoga faʻapitoa o le talosaga ma le lelei o meafaigaluega. O le tau o masini fa'agogo ea e mafai ona fesuisuiai e fa'atatau i mea e pei o le gafatia, lelei, ma le ituaiga fa'amago. Mo pisinisi o loʻo vaʻavaʻai e teu faʻafaigaluega i masini faʻamago ea maualuga, e taua tele le mafaufau i aoga umi o le teu faʻafaigaluegaina i se faʻamago ea maualuga, faʻalagolago e mafai ona aveese lelei le susu mai le ea faʻamalosi.

Fa'amago Ea Tuufaatasi

I le faʻaopoopoga i le malamalama i ituaiga eseese o faʻamago ea ma a latou galuega, e taua le mafaufau i aoga o le faʻaogaina o faʻamago ea i totonu o fale gaosi oloa. E ala i le aveesea o le susu mai le ea compresses, ea dryers fesoasoani e puipuia le pala ma le faaleagaina i pneumatic faiga ma meafaigaluega. O le ea mago e faʻamautinoa ai foi le lelei o le faʻaogaina o meafaigaluega pneumatic ma masini, faʻaitiitia ai le lamatiaga o faʻaletonu ma taimi faʻaletonu. E le gata i lea, o le ea mago e taua tele i talosaga e taua tele ai le lelei o le oloa mulimuli, e pei o le gaosiga o meaʻai ma meainu, gaosiga o vailaʻau, ma le gaosiga o mea tau eletise.

I le fa'ai'uga, e taua tele le sao o fa'amago ea i le fa'atumauina o le lelei o le ea fa'apipi'i i fa'aoga eseese tau pisinisi. O le malamalama i le fa'agasologa o le fa'amamago o le ea e aveese ai le susū mai le ea fa'apipi'i e taua tele mo pisinisi o lo'o va'ava'ai e teu fa'afaigaluega i masini fa'amago ea maualuga. Pe o se faʻamago ea tuʻufaʻatasia, faʻamago ea adsorption, poʻo masini faʻamago ea maualuga, e mafai e pisinisi i Saina ona maua le tele o filifiliga e fetaui ma o latou manaʻoga. E ala i le teu fa'afaigaluegaina i mea fa'amamago ea fa'atuatuaina, e mafai e pisinisi ona fa'amautinoa le lelei ma le fa'atuatuaina o le fa'agaioiga o latou masini pneumatic ma meafaigaluega, ma i'u ai ina saofagā i le fa'aleleia atili o le gaosiga ma le lelei o oloa.


Taimi meli: Apr-19-2024
whatsapp