Susu maia i Yancheng Tianer

Fa'asilisili le lelei ma se faiga fa'amago ea fa'amago lelei

O le ea fa'amalosi ose fa'aoga taua tele i le tele o galuega fa'apisinisi ma gaosiga. Ae ui i lea, o le i ai o le susu i totonu o le ea faʻamalosi e mafai ona oʻo atu ai i le pala, faʻaleagaina meafaigaluega pneumatic, ma faʻafefeteina le lelei o oloa. Ina ia mautinoa le lelei ma le faʻatuatuaina o le faʻaogaina o le ea faʻapipiʻi, e manaʻomia le faʻapipiʻiina o se faʻamago ea lelei.

O le fa'apipi'iina o se mea fa'amago ea fa'amago ose la'asaga taua lea i le fa'asilisiliina o le lelei ma le fa'atinoga o le fa'aogaina o le ea fa'apipi'i. O se fa'amago ea fa'apipi'i e galue e ala i le aveesea o le susu ma mea leaga mai le ea fa'apipi'i, fa'amautinoaina o le ea e tu'uina atu i le talosaga e mama, mago, ma saoloto mai mea leaga. O lenei mea e le gata ina puipuia ai meafaigaluega ma oloa ae faʻaleleia atili ai le lelei atoatoa o le faiga.

A o'o mai i le fa'apipi'iina o masini fa'agogo ea, e tele mea taua e tatau ona mafaufauina e fa'amautinoa ai le fa'atinoina lelei ma le umi o le faiga. Muamua, o le filifilia o le ituaiga sa'o o fa'amago ea fa'amago e taua tele. E i ai ituaiga eseese o faʻamago ea faʻapipiʻi e maua, e aofia ai faʻamago pusaaisa, faʻamago faʻamago, ma faʻamago membrane, e faʻatulagaina taʻitasi mo faʻaoga faʻapitoa ma tulaga faʻaogaina. O le malamalama i manaoga tulaga ese o le faʻapipiʻiina o le ea e taua i le filifilia o le faʻamago sili ona talafeagai mo le faʻapipiʻiina.

Fa'amago Ea Pu'aisa Ti'eti'e mo Fa'atauga Pa'i-fa'amaonia_yy

E taua foi le tu'u sa'o o le fa'amago ea fa'amago i totonu o le faiga. E tatau ona faʻapipiʻi le faʻamago i se nofoaga e mafai ai ona faigofie ona maua mo le tausiga ma le tautua, faʻapea foʻi ma se tulaga e faʻaitiitia ai le mafai ona faʻaalia i mea leaga o le siosiomaga. E le gata i lea, o le faʻapipiʻiina e tatau ona aofia ai mea faʻapipiʻi talafeagai ma alavai e faʻamautinoa ai le aveesea lelei o le susu ma mea leaga mai le ea faʻamalosi.

E le gata i lea, o le fuaina o le faʻamago ea faʻapipiʻi o se itu taua o le faʻapipiʻiina. O mea fa'amago la'ititi atonu e le mafai ona fa'amama lelei le susū mai le ea fa'apipi'i, e o'o atu ai i fa'afitauli fa'aletonu i masini ma le lelei o oloa. I le isi itu, o mea fa'amamago lapo'a e mafai ona i'u ai i le fa'aaogaina o le malosi e le mana'omia ma fa'atuputeleina ai tau o galuega. O le mea lea, o le faʻavasegaina talafeagai o le faʻamago ea faʻapipiʻi e faʻavae i luga o le faʻaogaina o le ea faʻapitoa ma le uta susu e taua mo le faʻateleina o le lelei ma le faʻatinoga.

I le faʻaopoopoga i le faʻapipiʻiina, o le tausiga masani ma le mataʻituina o le faʻamagoina o le ea faʻapipiʻiina e taua tele mo le faʻamautinoaina o le lelei ma le faʻamaoni umi. E aofia ai le asiasiga masani o le mea fa'agogo, sui o elemene faamama, ma le mata'ituina o fa'ailo fa'atino autu e pei o le maualuga o le sau ma le eseesega o le mamafa. E ala i le tausisia o se faasologa atoatoa o le tausiga, e mafai ona iloa ma faʻatautaia faʻafitauli faʻafitauli, faʻaitiitia taimi faʻaletonu ma faʻamalieina le faʻatinoga o le faʻaogaina o le ea.

I le faaiuga, o le faʻapipiʻiina o se faʻamago faʻamago ea lelei e taua mo le faʻateleina o le lelei ma le faʻamaoni o se faʻaogaina o le ea. E ala i le iloiloina o mea taua e pei o le filifilia o le ituaiga saʻo o mea faʻagogo, faʻapipiʻi lelei, sizing, ma le faʻaauau pea o le tausiga, e mafai e pisinisi ona faʻamautinoa o loʻo faʻaogaina a latou ea faʻapipiʻi i le maualuga o le faʻatinoga, tuʻuina atu mama, ea mamago mo faʻaoga eseese. O le teu fa'afaigaluegaina o se fa'amago ea lelei ma fa'amautinoa lelei le fa'apipi'iina ma le tausiga ose la'asaga fa'avae lea i le ausiaina o le lelei atoatoa ma le fa'atosinaina o galuega i fale gaosi oloa ma gaosiga.


Taimi meli: Me-21-2024
whatsapp