Susu maia i Yancheng Tianer

O le a le taimi sili e sui ai le compressor ea?

Air compressor o se meafaigaluega gaosiga talafeagai, pe a tapunia o le a mafua ai le gau o le gaosiga, faʻafefea ona sui le ea compressor i le taimi sili?

Afai o lau compressor ea ua faʻaaogaina mo le sili atu i le 5 tausaga, o se faʻalavelave faʻafuaseʻi poʻo le suia o vaega faʻaalu atonu e foliga mai e sili atu le taugata nai lo le faʻatauina o se masini fou, ae i se taimi umi, e le o se filifiliga sili ona taugofie.

TR-40

Suiga pe toe fa'aleleia?

Aʻo leʻi faʻaumatia le compressor ea o loʻo i ai nei, matou te fautua atu e te vaʻaia lelei le faʻaogaina o le ea atoa, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi le bao De sales consultant, tuʻu Bao de gaosi oloa faʻatulagaina tagata faigaluega faʻapitoa mo asiasiga i luga ole laiga, tuʻu le Bao de faʻatau faufautua mo le leai o se totogi. fofo fa'asaoina ole malosi mo oe.

O le faʻatonuga o le faʻamasinoga o le: afai o le tau o le tausiga e sili atu i le 40% o le tau faʻatau o le compressor ea fou, matou te fautuaina e te suia nai lo le toe faʻaleleia, aua o le faʻatinoga faʻapitoa o le compressor fou e sili atu nai lo le ea tuai. compressor.

Fa'atatau sa'o le tau o le taamilosaga o le olaga

Ea compressor tau taamilosaga ola, e aofia ai le tau faatau, tau o le faaaogaina o le eletise, tau tausiga.Faatasi ai ma i latou, o le tau o le eletise o le faʻaaogaina o le malosi i aso uma o le ea compressor i le faagasologa atoa o le faʻagaioiga, ma o le tau sili foi lea o le tau i le taamilosaga atoa o le olaga, o lea e mafai ai ona faʻaitiitia le faʻaogaina o tekinolosi faʻasao malosi.

E mafai lava ona faʻaaogaina le masini ea tuai pe a maeʻa le tausiga, ae mai le vaaiga o le faʻaaogaina o le eletise, o le compressor ea tuai e faʻaaogaina le malosi maualuga ma oʻo atu ai i tau maualuga o le malosi.Atonu foi ona o le matua o vaega ma vaega, o le faagaoioiga mautu e le talitonuina e pei o le masini fou, ma le tau e mafai ona aumaia e le tapunia o le compressor ea.

E tusa ai ma aiaiga a le gaosiga o le tausiga masani

O le tausiga masani e tatau foi ona aofia i le tau o le taamilosaga o le olaga.O ituaiga eseese i luga o le maketi, ituaiga eseese o le tausiga o le ea compressor e eseese foi, DE ea compressor i le taimi o le atinae, e tusa ai ma le faatinoga o le ea compressor masini fuafuaina le taamilosaga o le olaga o vaega taitasi, o le gaosiga o vaega sili ona lelei ma matua faaumiumi le ola auaunaga o le compressor ea, tagata e faaaogāina le tausiga tusi mo le tausiga i luga o le faasologa e pei ona faatonuina i le gaosi oloa e mafai, ioe, O le vaitaimi o le tausiga e mafai foi ona faalagolago i tulaga o le gaosiga o lau falegaosimea.

E sili atu le taugofie le faʻatauina o le faʻatauina o le ea compressor malosi tulaga muamua

Gb19153-2019 New NATIONAL tulaga maualuga 1 malosi malosi ea compressor, o le parakalafa taua e faamasinoina pe o le compressor ea faasaoina le malosi o se malosiaga faapitoa, o lona uiga, e fia kilowatts o le eletise (KW / M3 / min) e manaomia e maua ai kupita taitasi o ea oomi, ma o le maualalo o le mana, o le lelei.

O le mea lea, i le faaopoopo atu i le mafaufau i le ola tautua o le compressor ea o loʻo i ai nei, ma le malosi malosi o le compressor fou o le ea, talafaasolopito o le tausiga muamua ma le faʻatuatuaina atoa.

E tusa ai ma le tau atoa o le ea compressor, o le toe totogiina o le taimi o tupe teu faafaigaluega masini e masani ona puupuu nai lo le mafaufauina.


Taimi meli: Iul-06-2022
whatsapp