Susu maia i Yancheng Tianer

Yancheng Tianer o le a auai i le 133rd Canton Fair

133 Canton Fai

Yancheng Tianer Machinery Co., Ltd. o le a fa'aalia ana masini fa'amamaina o le ea ma mea fa'aoga ea i le 133rd Canton Fair a sau mai Aperila 15th i le 19th, 2023. Fa'avae i le 2004, o le kamupani o lo'o i totonu o le taulaga matagofie o Yancheng i luga o le talafatai o le Sami Samasama, ma ua tuuto atu i le atinaʻeina, gaosiga ma le faʻatau atu o oloa maualuga mo le silia ma le sefulu tausaga.

O le a maua e tagata asiasi i le faleao a Yancheng Tianer Machinery i le 4.1Y15 le avanoa e matamata ai i a latou oloa fou o loʻo faʻaalia.O oloa faʻaalia i lenei taimi e aofia ai TR02 faʻamago ea faʻamago faʻapitoa mo le tipiina o leisa le suiga o le puipuiga o le siosiomaga, TRV02 suiga faʻasolosolo ipu suiga faʻamago ea faʻamago, TRV faʻasologa faʻasolosolo suiga TRV15 ipu faʻafefe faʻamago ea.

O nei oloa fou ua mamanuina e faʻafetaui ai manaʻoga tulaga ese o tagata faʻatau i pisinisi eseese, e aofia ai mea faʻaeletonika ma mea faʻaoga fale, mea faʻatau eletise, moli, taʻavale ma mea faʻaoga, masini, meafaigaluega meafaigaluega, mea fau fale, oloa kemisi ma le malosi fou.Ua na'o ni nai fa'ata'ita'iga o oloa lelei e iloa e Yancheng Tianer Machinery.

I le faaopoopo atu i le avea o se faʻaaliga i le Canton Fair, Yancheng Tianer Machinery o se atinaʻe faʻatekonolosi a le atunuʻu, e taulaʻi i suʻesuʻega ma atinaʻe.O le tautinoga a le kamupani i mea fou e atagia mai i le tulaga lelei o ana oloa, lea ua mamanuina e ausia ai tulaga maualuga o le faatinoga ma le faatuatuaina.

Pe o oe o se tagata fa'atau o le Yancheng Tianer Machinery, pe na'o le mana'o e a'oa'o atili e uiga i ana oloa ma tautua, o le Canton Fair o lo'o lumana'i o se avanoa sili lea e va'ai ai i au lava mata i oloa fou a le kamupani.Ia mautinoa e afe i le potu 4.1Y15 ma talanoa ma se tasi o latou sui poto e a'oa'o atili pe fa'afefea ona manuia lau pisinisi ia latou masini fa'amama ea fa'amama ma mea fa'aoga ea compressor.

 


Taimi meli: Mati-28-2023
whatsapp